Kategorier
hem

Children on the run – Creative Force Svenska Institutet

Efter månader av planering, möten och förberedelser ska vi denna vecka göra workshops med elever och lärare för projektet ’Children on the run’ som vi fått stöd från Svenska Institutets program Creative Force. Ett utbyte kommer ske mellan lärare och elever på en skola i Hässelby och i flyktinglägret Shatila i Beirut, Libanon. Vi har kallat det för en ”brevväxling i film”. ”We want to initiate a project that uses animation and film making as a participatory method, telling the stories of the children in the Shatila refugee camp and amplifying their voices. The project seeks to support teachers in their work with providing learning opportunities and create platforms for raising children’s experiences, dreams and beliefs throughout media.” Tack Svenska Institutet för att ni tror på vert projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *