Jobba med oss?

Vi söker en eller flera personer som vill arbeta som filmpedagog i vår verksamhet. Vi har ett roligt och utmanande jobb där vi träffar massor av barn och unga på olika workshops runt om i Stockholm. En stor del av dessa workshops är inom animation och filmskapande i skolan, och här behöver vi stärka upp med fler pedagoger. En vanlig dag innebär att man åker ut till en skola på morgonen och arbetar med en hel klass tillsammans med en av oss. Vi handleder klassen under hela dagen i stopmotion-animation på iPads och redigering i iMovie. Runt klockan 14 brukar vi avsluta med en gemensam filmvisning. Därefter är arbetsdagen slut. Betald restid ingår i jobbet. Vi jobbar mestadels i grundskolan i Stockholms kranskommuner.

Vi söker dig som brinner för barns lärande. Du kan vara student eller färdigutbildad pedagog, eller filmarbetare med en önskan om att arbeta pedagogiskt. Exakt hur tjänsten (eller tjänsterna) utformas kommer vi överens om tillsammans utifrån vad som passar dig. Antingen kan det vara fasta dagar under denna och/eller nästa termin, eller enskilda dagar här och där som vi bestämmer tillsammans.

För att söka skicka ett mail till info@denpedagogiskadesignbyran.se med följande:

– En kort presentation (text eller film) om dig sig själv och ett cv.

– Önskemål om arbetstid. Vad skulle passa dig bäst och hur mycket/lite skulle du kunna tänka dig att jobba? Vilken tidsperiod vill du jobba?

Eftersom vi ofta jobbar på workshops kan vi ha svårt att svara i telefon, men skicka gärna ett meddelande om du har frågor till 0705863057 så ringer vi upp!

Hjälp oss gärna att sprida till de du tror skulle vara intresserade!

Vi hörs! /Frida, Hanna och Anna-Karin