Kategorier
hem

Affisch-workshop på Zoom!


Vi undrar om det finns några barn där ute som vill vara med på vår digitala workshop på Zoom. Den är nu på söndag kl. 13. Det är gratis men anmäl dig gärna till info@denpedagogiskadesignbyran.se

—————————————————————————————————————————-

Skulle du vilja lära dig hur man får fram ett budskap genom att kombinera ord och bild? Då ska du vara med på vår live-workshop under BUFF Filmfestival.

Hanna och Frida kommer under 1h guida dig hur man bäst når fram med sitt budskap genom att göra affischer. Vi lovar att det blir kreativt och roligt, vi skapar tillsammans. Vi kommer inspireras av klassiska filmaffischer för att lära oss om grafisk design och bildkomposition.

Ni behöver några olika papper (ta det som ni hittar hemma, kan vara gamla tidningar, teckningar, återbruk, vitt & färgat papper), några pennor i olika färger, sax och limstift.

Workshopen är från 7år OCH UPPÅT, vi tror det kan vara lika kul för vuxna och barn.

Workshopen är inspirerad av filmen The Peppercorns and The Secret of The Deep Sea, som handlar om ett oslagbart team med fem tonårsvänner, Pepparkornen, som förenas för att ta reda på vem som står bakom kidnappningen av en försvunnen oceanograf som har upptäckt ett sätt att bli av med plastavfall i havet. Ett lopp mot tiden börjar rädda hennes liv och deras framtid.

För att komma till Facebook-eventet. klicka här! 
Workshopen är en del av BUFF Filmfestival, läs mer här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *