Påsklovet i Haninge Kulturhus

01 apr 2020

Påsklovet närmar sig och vi tänkte ha drop-in skapande på måndag, onsdag och torsdag från kl. 12 till ca 16 beroende på hur många som kommer.

I och med Corona blir det lite ändringar på upplägget, vi håller till ute på Poseidons Torg där vi väver och skapa träd-dekorationer med garn, man kan oxå ta med sig material hem om man vill hålla lite mer distans. Vi är fullt medvetna om folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss strikt till dem. Hoppas vi ses!


Vi fortsätter jobba <3

25 mar 2020

Hej alla där ute, hoppas ni mår bra i dessa ovissa tider. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och fortsätter jobba så länge skolor och fritidsverksamheter är öppna och på något sätt fortsätter livet ändå där ute om än lite trevande.

Vi får ta en dag i taget och försöka lösa allt så gott det går. Vi försöker vara positiva och hoppfulla att vår verksamhet ska gå ihop i slutändan utan allt för stora förändringar, men bara framtiden kan utvisa det. Ta hand om er och på vår instagram (denpedagogiskadesignbyran) finns inspiration till projekt ni kan göra hemma ifall dagarna blir för långa.

Kram från oss!


En termin går så fort!

20 feb 2020

Helt plötsligt har en hel termin gått och vi är redan en bra bit in på en ny. Tiden går så otroligt fort när man hela tiden träffar nya barn och får energi och inspiration ifrån dom. Däremellan jonglerar vi pedagoger våra egna barns VAB, nya projektansökningar och planering inför framtiden:D Dessutom har Anna-Karin fått en liten dotter som heter LO <3

Tur att våra elever håller oss uppdaterade om läget i världen när vi själva knappt hinner läsa tidningen. Elevernas filmer den senaste tiden har handlar mycket om Gretas resa över världen, bränderna i Australien, barnkonventionen som blev lag, miljön och de globala målen och såklart mycket mycket mer.

Vi har snart varit till alla i åk. 6 i Tyresö Kommun, en fantastisk resa genom kommunens alla skolor och överallt har vi blivit så väl omhändertagna. Tack alla lärare och elever!

Vi har också varit på nya Bobergsskolan i Djurgårdsstaden, otroligt spännande att få uppleva en av Stockholms Stads mest moderna skolor. Vilka lärmiljöer!

Vi har ansökt och fått pengar från Region Stockholm för att fortsätta arbeta med barn på sjukhus samt metodutveckla våra workshops i filmskapande för att passa elever i grund och gymnasiesärskolan. Dessutom fick vi bidrag för vårt älskade projekt Animera Mera i skärgården. Det blir en fin vår och sommar. Ta hand om er tills vi ses nästa gång! / Hanna, Frida o Anna-Karin


Välkomna att anmäla er till vårens kurser på Haninge Kulturskola

12 Dec 2019


Kom o dreja med Hanna & Frida – alla vårens kurser finns uppe!

12 Dec 2019

Nu ligger vårens kurser uppe för att anmälan. Även denna termin kommer det vara gratis att gå hos oss. Vi kommer ha skapar-kollon och drop-in på alla skollov också. Mer information om det kommer när det närmar sig.

Lördagen den 4/1 håller vi öppen i Konstverkstaden för er som vill komma och dreja, skapa i lera eller pyssla. Vi är där mellan kl. 12-16.

Hoppas vi ses! Kram!